Йога очи Йога слънце
Magaya Магайа
Йога на АнглийскиЙога на Български
 Нова страница | Нова страница | Нова страница | Нова страница | Нова страница | Нова страница | Нова страница | Нова страница | Нова страница | Нова страница | Нова страница | Нова страница | Нова страница | Нова страница | Нова страница
Logo ramka Logo
News
Иумейхо  / Рейки /
Био-Енерго Терапия
с А-Ци


ВАЖНО!!!

Драги Приятели, Мили Хора, Божествени Същности!

Земята се Върти, Водата Тече, Вятърът Вее, и Слънцето все Грее... и така МАГАЙА се Променя, и ... продължава да Свети!

След 4 вълшебни години с благодарност се разделяме с досегашния ни дом и тръгваме на пътешествие на близо и далеч.

От пролетта на 2015 ще Ви посрещнем в прекрасният ни НОВ център всред блажена тишина, чист въздух и вдъхновяваща обстановка в полите на Витоша. А СЕГА...  идните 6 месеца, Ви каним в спокойна, светла и 

уютна зала в кв. Лозенец, до пл. Журналист, на ул. Христо Смирненски 52А на 200м. от метро ст. Васил Левски.

 

АДРЕС:


Contacts


088 9246606  Амрита

ул. Христо Смирненски 52а, ет. 2, София

на 200 м. от Метростанция "Васил Левски", на 40 м. от площад "Журналист"

www.facebook.com/magaya.center

Вж. Google+Local

magaya.center@gmail.com     

Friends

Новини и събития


2011-04-09 10:00:00

"Любовта като Път"

                                      

Свържи се със себе си, за да срещнеш истински другия

„Положителна и здравословна среща е тази, при която двама центрирани в себе си индивиди споделят пътя си, без да се отказват да бъдат тези, които са”.

Хорхе Букай

 

„Любовта като път” е семинар за постигане на пълноценни любовни отношения посредством себеопознаване, енергийно освобождаване, приемане и обикване на самия себе си. Каним ви на едно преживяване, в което ще разместим пластовете от маски и роли, трупани с години, за да ни предпазват от опасности, които вече не са актуални. Ще атакуваме онези мисловни модели и вярвания, запечатани във фините ни енргийни тела, които ни правят неудовлетворени и емоционално разбалансирани.  Така ще сме в състояние да постигнем любов към себе си, върху която могат да се изградят взаимоотношенията ни с другите.

 

За да имам отношения на близост, топлота и доверие с партньора, е важно и почти задължително да съм приел и обикнал сам себе си. От друга страна любовта между двама може да бъде ускорител на личното освобождаване и балансиране. Когато се обвържа с друг, получавам едно обективно, актуално и изключително ценно огледало, с което мога по най-бърз начин да си сверя часовника – да видя кой съм, докъде съм стигнал, от какво се нуждая, какво ми пречи, за да съм истински щастлив. Стига да реша да се огледам в огледалото, да огледам и него – да разбера и приема и двама ни. Така връзката ни става по-приятна и пълноценна. Марс и Венера вече нямат проблем с другостта си, всички тактики и стратегии за контролиране на противоположния пол стават безполезни, враждата и конкуренцията в двойката се превръщат в партньорство.

 

Ти искаш ли да опиташ тази промяна?


 

 

През първия ден от семинара ще работим върху  онази основна връзка, която дефинира отношенията ни с другите – връзката с родителите. Ще разберем повече за тях и за себе си, кое в тази връзка ни помага и кое ни пречи да живеем както искаме. Ще се свържем с детето в нас през призмата на тези отношения, за да видим дали и къде то все още е наранено и уязвимо и да му помогнем да оздравее. По пътя ще изследваме емоционалните си травми и маските, които сме си изградили, за да се предпазим от болката. Ще надникнем под тях, за да видим кои сме всъщност и защо тези маските вече не са ни нужни. 

През втория ден ще работим основно върху общуването с партньора. Ще изпробваме различни техники за ненасилствена комуникация, ще разгледаме повтаряемите модели на любовните си връзки, кое в тях ни тревожи и кое искаме да променим.  Ще се спрем на фазите във връзката, на възможностите за здравословно приключване на отношенията, които не ни удовлетворяват и как да останем щастливи заедно с партньора си, дори след като пепрудите вече не пърхат в стомаха.  Накрая ще обърнем особено внимание на срещата със себе си, ще се свържем с дълбоката си същност, за да я обикнем още повече и да й позволим да твори живота ни такъв, какъвто го искаме – с радост, лекота и много любов.

В „Любовта като път” ще изследваме себе си и другите в живота си чрез психодраматични и други артистични похвати. По време на целия семинар ще лекуваме емоционалните си травми и ще се освобождаваме от мисловните модели, които ни пречат, посредством енерготрансформативни визуализации – изключително ефективен терапевтичен метод за работа с финните енергийни тела, който ни позволява да осъществим желаните промени бързо и в дълбочина.

 

Тъй като за нас е важно да знаем точния брой на участниците предварително, моля изпратете заявка за участие на e-mail адрес fusionpointgroup@gmail.com. Направете го, ако сте сигурни, че ще участвате.  В заявката посочете трите си имена, дата, място и час на раждане. Подробна програма на семинара ще ви изпратим по e-mail в отговор на вашата заявка за участие.

Ще се радваме да извървим заедно с вас пътя на любовта!   

Кога:09-10 април 2011г. от 10:00 до 18:00 часа

Цена:90 лв.

Водещи:

Лилия Попганчева

Лора Величкова

Пати Аспен

 

За записване и допълнителна информация:

e-mail: fusionpointgroup@gmail.com

tel.:+359889553351; +3598862256312011-04-02 09:00:00

"Семинар – Посвещение в Крия Йога на Бабаджи – 1-во Ниво"Крия Йога е научно изкуство за Себеосъзнаване.Тя е възкресена от великия индийски Учител Бабаджи Нагарадж, като синтез на древните техники, произлизащи от традицията на 18-те Сиддхи.

Крия Йога на Бабаджи Сангам и Център за Йога и Практики „Магайа” ви канят на интензивен семинар, по време на който ще се научите да практикувате система от 18 пози (асани), разработени от  безсмъртния Махаватар Крия Бабаджи Нагарадж за укрепване на здравето, успешно отпускане и енергетизиране.

Кулминацията ще бъде посвещение в шестте фази на Крия Кундалини Пранаяма- мощна дихателна техника за пробуждане и култивиране на финните енергии.Ще научите и седем техники на медитация за изчистване на подсъзнанието,овладяване на ума и напредък в осъзнаването на Аза като Абсолютна Реалност.

1-ви Април от 20.00ч.- Уводна лекция – Вход свободен.

Лекцията ще се проведе в Център за Йога и Практики „МАГАЙА”.

Лектор и водещ на посвещението ще бъде Арджуна (Марко Симонтачи-Италия).

Препоръчителното дарение за покриване на разходите по организирането на посвещението е в размер на 108 лв.,но парите не бива да са пречка за желанието ви да получите посвещение в Крия Йога на Бабаджи.

Заявки за Участие се приемат на: info@babajiskriyayoga.bg, както и на: magaya.center@gmail.com

Програма:

Петък (01.04.2011)-Уводна лекция- Вход свободен от 20:00 до 22:00ч.

Събота(02.04.2011)-Първи ден : Получаване на основния набор от техники.

Начало-09:00ч. Обедна почивка12:00 до 13:00ч. Край-18.30ч.

Неделя(03.04.2011)-Втори Ден: Получаване на останалите техники.

Начало-08:00ч. Обедна почивка 12:00 до 13:00ч.Край-16.30
2011-03-20 11:00:00

„Закона За Привличане и Как Създаваме Собствената Си Реалност"


На 20 Март, 2011 ще направим още една среща-семинар, на която ще си говорим с Мона (www.novarealnost.tk) за Закона за привличането и как създаваме собствената си действителност.Това е най-бързо разпространяващата се информация на планетата в момента.

След появяването на Ейбрахам (www.abraham-hicks.com),всички „тайни“ относно принципите на съществуване на нефизическия свят и физическата реалност бяха разкрити. Много хора вече си спомнят своята истинска същност и ролята на мисълта в техния живот. Този спомен променя действителността им драстично – свободата да знаеш как всичко, което ти се случва е плод на твоите мисли е незаменима. Но повечето от тях имат нужда от практически насоки по пътя към осъществяване на връзка с всички нива на тяхното лично съзнание.

Ако си от тези хора, заповядай в Магайа Център от 11 ч. до 15:30 ч.

(с обедна почивка)

Цената е 30 лв., заплаща се на място.

 


страница: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18


GalleryVideo
КартинкаКартинкаКартинкаКартинкаКартинкаКартинка