Йога очи Йога слънце
Magaya Магайа
Йога на АнглийскиЙога на Български
 Нова страница | Нова страница | Нова страница | Нова страница | Нова страница | Нова страница | Нова страница | Нова страница | Нова страница | Нова страница | Нова страница | Нова страница | Нова страница | Нова страница | Нова страница
Logo ramka Logo
News
Иумейхо  / Рейки /
Био-Енерго Терапия
с А-Ци


ВАЖНО!!!

Драги Приятели, Мили Хора, Божествени Същности!

Земята се Върти, Водата Тече, Вятърът Вее, и Слънцето все Грее... и така МАГАЙА се Променя, и ... продължава да Свети!

След 4 вълшебни години с благодарност се разделяме с досегашния ни дом и тръгваме на пътешествие на близо и далеч.

От пролетта на 2015 ще Ви посрещнем в прекрасният ни НОВ център всред блажена тишина, чист въздух и вдъхновяваща обстановка в полите на Витоша. А СЕГА...  идните 6 месеца, Ви каним в спокойна, светла и 

уютна зала в кв. Лозенец, до пл. Журналист, на ул. Христо Смирненски 52А на 200м. от метро ст. Васил Левски.

 

АДРЕС:


Contacts


088 9246606  Амрита

ул. Христо Смирненски 52а, ет. 2, София

на 200 м. от Метростанция "Васил Левски", на 40 м. от площад "Журналист"

www.facebook.com/magaya.center

Вж. Google+Local

magaya.center@gmail.com     

Friends

Новини и събития


2012-02-04 14:00:00

Понеделник, 27 Февруари, 19:30-21:00 ч. в МАГАЙА

Даоска Йога

„Водата допринася полза на всички неща, но никога не се бори с тях. Тя се стреми към ниските места. Ето защо е най-близо до Дао. Затова бъди подобен на водата. Дръж се здраво за земята. В медитацията влизай навътре в сърцето. В поведението си към другите бъди мил и учтив. В думите си бъди искрен. В управлението бъди справедлив. В бизнеса бъди компетентен. В деянията си съблюдавай времето. Няма борба – няма загуба. Без съревнование. Без преднамереност.”

Из „Дао Дъ Дзин/Тао Те Чинг” на Лао Дзъ (гл.8,2-4)

Даоската Йога е система от упражнения, които акцентират не върху постиженията, а върху вътрешното единение. Свързваме се повече с потока от жизнена енергия като физическото усъвършенстване не е самоцел. Важно е  разбирането, осъзнаването и усещането на движенията, които са вътре в нас и естествеността е път към това. В нашите тела се извършват милиони процеси, на които не обръщаме внимание, залисани от надпреварата във външния свят. Цялата система на Даоската йога е ключ към разширение на сетивността, интелигентността и чувствителността. Тя разкрива нова духовна интерпретация на случващото се  в нас и извън нас. Произходът й се губи назад в столетията, но значимостта й остава непреривна. Дао/Тао на китайски означава „Път”, „Учение”, „Космически принцип”.  В даоизма, Дао/Тао предшества и обхваща Вселената. Затова може да се преведе и като „Първопричина”. Когато обърнем взора си натам, се сливаме с Първопричината и по неговите/нейните принципи управляваме житейския си път. Фокусирането, свързването и овладяването са всъщност трите превода-означения на санскритската дума „йога”.Даоската йога е съвременно наименование на практики от различни школи, целящи оздравяване, вътрешно пробуждане и хармонизиране с Универсума (Цялото). Всичко това е нужно да се прави внимателно и в съответствие с дадените климатични и културни условия, в които живеем. „Дао е по-лесно да го направиш, отколкото да го кажеш, вместо да го кажеш, отколкото да го направиш“.2011-12-20 20:48:57

Всичко което си Ти, Красиво-щастлива усмивка. Да изпратим старата 2011 и посрещнем новата 2012 г. в хармонията на Nidra Aumenna :)! Заповядайте в студио Магайа на 30.XII (от 18.30ч.) - безплатна практика!

4-часов сет за придобиване на едно по-отворено и позитивно отношение към живата и света като цяло, докато опознавате и овладявате себе си при съвместната работа с другите. Обединени в... едно Красиво цяло от една обща Красива практика. По един приятно забавен и интелигентно красив начин.
• Активизиращ и развиващ жизнените сили в тялото
• Премахващ сковаността и умората
• Укрепващ мускулатурата
• Освобождаващ стреса и напрежението от тялото и ума, поддържащ ги в перфектна форма
• Подобряващ работата на жизненоважните системи в тялото
• Повишаващ настроението и даващи по голямо удоволствие от свободата при движение, дори и при мислите в ума

Интегрална практика включваща елементи от йога, паневритмия, цигун и вътрешни бойни стилове, свещени мантри и християнски мистицизъм. Отваряне на вратите към красивото, божественото и светлината във всеки човек!

AUMENNA – OPEN ITEGRAL PRACTICE - Събрала златния прашец от Красиво-интелектния цвят на различни практики. Постоянно отворена за развитие в същността си практика. Постоянно обогатяваща се с различни Красиво-интелектни сегменти от други Красиво-интелктни и приятно, полезни практики. Красиво и интлигентно обединяваща ги в Едно Красиво и общо Цяло. Едно общо цяло, обединяващо красиво проявление на радостта от правенето на различните Красиво-интелектни проявления на другите практики по един нов красиво забавен и приятно полезен начин. В духа на принципите и идеите за Красота, обединение и единство. Общото да обединява, различното да краси. Красотата на различните проявления на единното в един Красив букет от гледни точки в ново проявление да подредим. Заставайки за идеята за повече Красота в сивото ежедневие. Да изживеем Красиво мига. Да си направим Красив и деня.
AUMENNA – OPEN ITEGRAL PRACTICE, като една пчеличка, която събира цветния прашец от Красивите цветя и предоставя на другите своето сладко изкушение на меда. Едни динамично Красиво-интелектни вариации на постановки и позиции, взаимствани от различните бойни и екстремни спортове,Тай-чи, ци-гун, паневритмия, йога и др. забавно приятни и красиво полезни практики. Извайващи и поддържащи перфектна фигура. Укрепващи мускулатурата и подобряващи работата на жизнено важни системи в тялото. Активизиращи движението на жизнените потоци и повишаващи тонуса на настроение и даващи повече бодрост, жизнена сила и добро здраве. А Също така Aumennа дава на своите участници възможност да участват заедно в структурирането на отделните елегантно красиви движения на всяко тяло в един общ динамичен танц на Красивото цвете образувано от общата радост на групата.

AUMENNA - Power of Mantra Sоund – С песен животът е лесен. Да помантрираме заедно. Силата на звуковите вибрации има способността да хармонира и да тонизира тялото, освобождавайки цялото напрежение, зареждайки ни със силата.

С ЛЮБОВТА, С РАДОСТА ЗВУКЪТ НА СЛОВОТО ДАВА КРИЛА...

The Secret Nidra - Кой не обича да ходи на кино... А удоволствието е по голямо, когато и филмът е добър ... Да помечтаем, да повизуализираме заедно един по-красив и по-щастлив свят изпълнен с мир и любов, с красива радост...

AUMENNA – КРАСИВОТО ЦВЕТЕ НА СВЕТЛИНАТА В НАШ’ТА ДУША, което разцъфва с Радостта, в Любовта на вътрешния покой, в омиротвореността на духа. Водена визуализация, разглеждаща различни аспекти от живота, в които цъфти и в които вехне Красивото цвете на наш’та душа.

Free Yoga - Total Relax to Max – Кой не обича тотално да се отпусне и да намери истинския покой в душата в себе си. Много, много, много приятно усещане за разпускане с красиви импровизации в йога. Въплътяване на свежите жизнени енергии от предишните практики в тялото.Синхронизиране и хармонизиране. Максимално, освободено, тотално.

Beautiful Happy Smile – Everything that you are – Всичко което си Ти, Красиво-щастлива усмивка. Най-красивият звук е искреният смях на едно щастливо дете. Да се посмеем заедно. Да го направим заедно, красиво и искрено.

0894417092-Aumenna, AUMENNA@ABV.BG


2011-11-12 13:20:46

Рейки

                                          
Тайното изкуство да поканиш щастието
Вълшебното лекарсво за всички болести
Само днес:
Не се ядосвай
Не се притеснявай
... Бъди благодарен
Върши работата си задълбочено и с удоволствие
Бъди мил с хората

Рейки е японска дума, която е съставена от две думи рей 霊- дух, душа, вълшебство, божественост и ки 気 или чи -витална енергия, жизнена сила, съзнание, енергия на живо
та. Така рейки всъщност означава „ Духовно направлявана жизнена енергия“

Учителят е опитен рейки мастер, който употребява уникална смесица от движения на ръцете в лечебната биоенергетична терапия, медитация, кундалини енергия, енергия на дишането и изследвне на сънищата за да ви помогне да се излекувате и да намерите духовната посока, която търсите. Нейната практика дава дълбока програма за преодоляване на травмите и болестите и за придвижване напред в живота, намирайки личната си сила и вътрешното си блаженство.

Някои от ползите от рейки лечението :
Създава дълбока релаксация и освобождава тялото от стрес и напрежение,
Ускорява способностите на тялото за самолечение,
Подобрява съня,
Може да помогне при остри заболяв
ания,травми и хронични заболявания (астма, главоболие, екзема, т.н),
Премахва нездравословни пристрастявания,
Премахва енергийни блокажи, подобрява работа на ендокринната система, като поставя тялото в баланс и хармония,
Подпомага имунната система,
Намалява някои от страничните ефекти от лекарствената терапия и помага на тялото да се възтанови от операции и химиотерапия,
Увеличава вибрационната честота на тялото,
Помага на духовния разтеж и емоционалната чистота,
Дава увереност, щастие и чувство за благполуч
ие
Предизвиква позитивни промени в живота Ви
Намирате собственто си блаженство

Отключва преди неизползвани потенциали и възможности.

Курсове за всички 3 нива.
Лечебни сесии при записване
тел 0877681738 Анта

The secret art of inviting happiness,
The miraculous medicine for all diseases.
At least for today:

Do not be angry,
Do not worry,
Be grateful,
Work with diligence,
Be kind to people.

One of the greatest Reiki healing health benefits is stress reduction and relaxation, which triggers the bodies natural healing abilities, and improves and maintains health. Reiki healing is a natural therapy that gently balances life energies and brings health and well being to the recipient.


Some Of The Reiki Healing Health Benefits:
Creates deep relaxation and aids the body to release stress and tension,
It accelerates the bodie's self-healing abilities,
Aids better sleep,
Can help with accute (injuries) and chronic problems (asthma, eczema, headaches, etc.) and aides the breaking of addictions,
Helps relieve pain,
Removes energy blockages, adjusts the energy flow of the endocrine system bringing the body into balance and harmony,
Assists the body in cleaning itself from
toxins,
Reduces some of the side effects of drugs and helps the body to recover from drug therapy after surgery and chemotherapy,
Supports the immune system,
Increases vitality and postpones the aging process,
Raises the vibrational frequency of the body,
Helps spiritual growth and emotional clearing.
Give confidence, hapiness and feeling of wellbeing and bliss

Unlock not used, potentials and abilities

Courses for all tree levels.
healing sessions 
by appointment
0359877681738


страница: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18


GalleryVideo
КартинкаКартинкаКартинкаКартинкаКартинкаКартинка